Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/billigbagbro.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

OM OS

 

BilligBagbro.dk er en del af KM Motorimport. En veletableret 10 år gammel dansk virksomhed, som har specialiseret sig i bagbroer til de franske biler, Peugeot - Citroën og Renault.

Vores speciale er bagbroer. Det vil sige de dele af undervognen, som altid er særlig udsat slid som der kan opstå med bagbroer. Vi forhandler både renoverede bagbroer og fabriksnye bagbroer. Læs mere om de enkelte varer i vores katalog.

Vores mekanikeruddannede medarbejdere står altid klar med råd og vejledning, og har du brug for hjælp til udskiftning af din bagbro, er du velkommen på vores specialværksted med din bil. Hvis du booker på forhånd, klarer vi udskiftningen mens du drikker en kop kaffe.

Hos os får du 2 års garanti, hurtig levering (ordrer indgået inden 15.00 CET afsendes samme dag) og en leverandør med mange års erfaring.

Vi har samarbejdet med vores producenter igennem en lang årrække og kan derfor stå 100% inde for kvaliteten af de produkter vi leverer. Skulle du være uheldig og modtage en fejlbehæftet vare, har du altid 14 dages fuld returret.

Vi har eget værksted i Kibæk, hvor vi gerne skifter din bagbro på din bil, det er super nemt, book en tid online, du møder op til den valgte tid, så klare vi resten mens du venter, det tager os oftest mellem 45 min og 1,5 time at klare denne opgave. Der er kaffe på kanden, mens du venter.

Så søger du en mekaniker til udskiftning af en bagbro eller forbro nær dig, så finder du os i Fjelstervang nær Herning på grænsen mellem Midtjylland og Vestjylland.

Vi servicerer og reparerer også alt andet på biler og køretøjer. Og skulle du ikke finde den reservedel du søger blandt varerne i vores katalog, så er du velkommen til at ringe til os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig på vejen igen.

Vi har en bred viden og erfaring med reservedele til biler, og kan vi ikke skaffe en reservedel, så ved vi helt sikkert, hvordan du kan finde den til den helt rigtige pris.