Salgsbetingelser

Betaling/Levering 
Alle priser er med dansk moms (25%) og Ab-lager. Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel. 
Betalingsbetingelser for kontokunder er 8 dage fra faktura dato. Ret til ændring forbeholdes. For webshop kunder er følgende betalinger muligt Betalingskort: 
Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro, samt bankoverførsel.
Alle forsendelser sendes med fast fragtpris, ifølge fragttariffen fastsat af transportørerne.
Ved salg af bagbroer, skal den defekte bagbro der udskiftes altid retur til Firmaet Billigbagbro - Kasper Mikkelsen, dette er medregnet i fragtprisen, ved køb gennem webshoppen.
Hvis kunden selv har afhentet bagbroen, så er det kundens pligt at aflevere den defekte bagbro retur, ellers vil der blive opkrævet fragt for afhentning hos kunden eller en faktura på 750kr for den manglene bagbro.
Alle fragtpriser på hjemmesiden gælder kun til brofaste øer, ring for mere info omkring øtillæg.
Ved manglende retur af bagbroen eller skærring / ødelæggelse af bagbroen vil der blive opkrævet 750kr til erstatning

Reklamation af Transportskader 
Ved modtagelsen af varen, er køber forpligtet til at efterse varen for transportskader. Hvis der er opstået en transportskade, skal der reklameres overfor befragter og sælger samme dag. Hvis dette ikke omgående bliver reklameret, bortfalder reklamationsretten.  

Salgsbetingelser 
Ekspeditionsfejl skal reklameres inden 8 dage. 
Husk, at kontrollere rigtigheden af den leverede vare, da der ikke betales for eventuel omskiftning af en eventuel forkert leveret vare, da de fleste bestillinger sker pr. telefon og kan være årsag til eventuelle fejl og misforståelser. Renoveret reservedele skal inden montering kontrolleres for eventuelle fejl og mangler. 

Reklamation 
Sælger forbeholder sig ret til, så vidt muligt, at udvælge reparatør, hvor reklamation vil blive udbedret, med reservedele leveret af Billigbagbro.dk - Kasper Mikkelsen. Reklamationssager vil blive behandlet hurtigst muligt, men vi beder Dem om at udvise tålmodighed, da reklamationer ofte inddrager tredje part.  

Vare-returnering 
Du har naturligvis ret til at fortryde et køb hos os op til 14 dage. Du kan fortryde et køb ved at returnere det til os eller sende det med posten eller anden transportør til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften til forsendelse.
Der skal oplyses faktura nr, ved returnering
Det købte skal returneres ubrugt og i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Vær opmærksom på, at varer, der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter dit individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Firmaoplysninger: 
Billigbagbro.dk 
Kasper Mikkelsen 
Rolighedsstræde 8a
6933 Kibæk
Tlf: 29477721
CVR nr: 32221246